Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kubanska snaha

Maja Burazer Europske igre stavila i ispred udaje

Maja Burazer
07.06.2015.
u 23:35

Lijepa je Splićanka zbog reprezentacije odgodila vjenčanu proceduru.

U ekipnim sportovima postoje oni koji misle da se svijet vrti oko njih i nastupi za reprezentaciju su im svojevrsna tlaka, no postoje i oni široj javnosti nepoznati koji su spremni za svoju nacionalnu vrstu nešto i otrgnuti od sebe.

Igrat će na mjestu blokerice

A upravo će to učiniti Maja Burazer, 27-godišnja Splićanka, koja će otkinuti mjesec dana od svog slobodnog ljeta samo da bi mogla pomoći Hrvatskoj na Europskim igrama. A nakon njih, Maja možda više nikad neće zaigrati za reprezentaciju, kao što nije niti prije, no ona je i na taj scenarij spremna. Naime, baš u ljetu u kojem se odlučila udati Maja je zamoljena da popuni rupe u reprezentaciji koja u Bakuu ne može računati na niz provjerenih igračica, zbog ozljeda ili zbog iscrpljenosti (Poljak, Miloš, Popović, Grbac, Brčić, Katić, Čutuk, Barun).

– Nije mi to problem čak ni uz to što neću igrati svoju poziciju dijagonale s tehničarom odnosno korektora već ću igrati blokericu jer je izbornik Vercesi procijenio da ja to mogu. Meni je drago da mogu pomoći, ali i da mogu upisati jedno veliko natjecanje s reprezentacijom. Dosad sam s reprezentacijom bila samo na pripremama, nikad na velikim natjecanjima.

Zbog Majina nastupa u Bakuu, odužit će se njeno skupljanje papirologije za vjenčanje koje joj slijedi u kolovozu.

– Već četiri godine igram u klubovima koji su prosjek, u zemljama poput Turske, Francuske i Njemačke u kojoj sam odigrala ovu sezonu. Puno je to rada i odricanja, a teško se je kroz to osigurati za život. Zato sam odlučila staviti privatni život u prvi plan, pa ću možda propustiti i prvi dio sezone.

Maja će u kolovozu postati kubanska snaha jer izabranik srca njena je kubanski odbojkaš Jorge Gonzalez Garcia (24, 204 cm).

Pir u Splitu, a potom i na Kubi

– S obzirom da Jorge igra u Kataru, tamo moramo rješavati papire na koje se čeka tri tjedna pa će me zaručnik pričekati. Tamo zajedno moramo otići u kubansko i u hrvatsko veleposlanstvo, a tek onda ćemo imati vjenčano slavlje. S vodstvom naše reprezentacije dogovorila sam da sam u kolovozu slobodna pa ćemo tada imati pir u Splitu, a potom i na Kubi.

>>Maja Poljak osvojila još jedan veliki svjetski trofej

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije