Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 194
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRČANJE

Lisa Stublić i Dejan Patrčević trenirali s rekreativcima za Wings for Life

Lisa Stublić
Foto: Nina Đurđević/PIXSELL
1/5
02.02.2014.
u 18:10

Temperatura ispod nule i ledena kiša nisu zaustavili trkače amatere u optrčavanju Jaruna u koje su ih poveli najbolji hrvatski trkači, naša rekorderka u maratonu Lisa Stublić i višestruki prvak u triatlonu Dejan Patrčević.

Na zagrebačkom Jarunu ovoga su vikenda, u snježno-ledenim uvjetima, započele pripreme za Wings for Life World Run utrku. Temperatura ispod nule i ledena kiša nisu zaustavili trkače amatere u optrčavanju Jaruna u koje su ih poveli najbolji hrvatski trkači, naša rekorderka u maratonu Lisa Stublić i višestruki prvak u triatlonu Dejan Patrčević.

Grupa je na 0°C optrčala krug od 6,5 km i time je započela seriju priprema za veliki svjetski humanitarni maraton koji će se 4. svibnja trčati istodobno u Zadru i još 40 svjetskih gradova.

- Zima je, ali nas ima. Slične pripreme organizirat ćemo diljem Hrvatske, a među prvima sljedećima bit će Zadar kao naš grad-predstavnik u svjetskoj Wings for Life utrci - najavila je Renata Miličević iz organizacije ovog velikog humanitarnog spektakla u kojem će sudjelovati stotine tisuće trkača u cijelom svijetu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije