Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CILJ JE RIO

Legendi dosta mirovine: Vraća se Michael Phelps!

Michael Phelps
Foto: DPA/Pixsell
1/2
14.04.2014.
u 18:57

Phelps je u legendu ušao na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine kada je osvojio osam zlatnih medalja. Ukupno je na posljednje tri olimpijade osvojio 22 medalje, od čega 18 zlatnih.

Legendarni američki plivač Michael Phelps vraća se iz mirovine, a prvi nastup nakon Olimpijskih igara u Londonu imat će na plivačkom mitingu u Mesi (Arizona), koji se održava od 24. do 26. travnja.

Phelps je s treninzima počeo prošle jeseni, a trebao je pričekati šest mjeseci kako bi dobio dozvolu američke antidopinške agencije.

Amerikanac će u lipnju napuniti 29 godina, a u legendu je ušao na Olimpijskim igrama u Pekingu 2008. godine kada je osvojio osam zlatnih medalja. Ukupno je na posljednje tri olimpijade osvojio 22 medalje, od čega 18 zlatnih.

Glavni Phelpsov cilj bit će nova medalja na Olimpijskim igrama i to u Riju 2016. godine.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije