Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRAMO MISS SPORTA

Lara je plesala u ZKM-u, a danas je u Escapeu: Da znam dobro pjevati, gdje bi mi bio kraj

Lara Krušelj
Foto: Direkcija izbora
1/6
01.03.2017.
u 13:40

Kao mala, Lara se bavila raznim sportovima. Trenirala je atletiku, gimnastiku...

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama, koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom.

Danas predstavljamo Laru Krušelj koja se kao mala bavila raznim sportovima. Trenirala je atletiku, sinkronizirano plivanje, sportsku gimnastiku. No, nekako ju je najviše privlačio ples.

– Prvo sam plesala u ZKM-u gdje sam glumila u mjuziklu “Zabranjena vrata”. Dobro mi je išla gluma i ples. Eh, da još znam dobro pjevati, gdje bi mi bio kraj – rekla je Lara.

Foto: Direkcija izbora

Već tri godine pleše za klub Escape, za klub čije cure možete vidjeti na svim važnijim sportskim priredbama u Zagrebu. Tako su nedavno članice ovog kluba plesale u poluvremenima utakmica malonogometnog turnira Kutija šibica. Jasno, ne na svim tekmama, već samo u završnici turnira.

Ostale kandidatkinje za Miss Sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

>>Za više sporta posjetite našu novu Facebook stranicu Večernji list - Sport

>>Seksi vojnikinja Ana odlična u fitnessu: Što radim u vojsci? To je tajna

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije