Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRODUŽILI SURADNJU

Kostelić i Fischer zajedno i u sljedeće dvije sezone

Ivica Kostelić
Reuters (Ilustracija)
24.04.2014.
u 19:57

Na Fischeru je Ivica od četiri olimpijske medalje osvojio njih tri, od tri medalje na Svjetskim prvenstvima dvije, a uz veliki Kristalni globus od ukupno osvojena četiri mala Globusa na Fischerovoj opremi osvojio je njih tri.

Nakon sedam vrlo uspješnih sezona na Fischer skijama, Ivica Kostelić i Fischer produžili su suradnju za razdoblje od sljedeće dvije sezone.

Od ukupno 59 postolja i 26 pobjeda u karijeri, Ivica je na Ficherovoj opremi ostvario 43 postolja i 18 pobjeda. Također, na Fischeru je Ivica od četiri olimpijske medalje osvojio njih tri, od tri medalje na Svjetskim prvenstvima dvije, a uz veliki Kristalni globus od ukupno osvojena četiri mala Globusa na Fischerovoj opremi osvojio je njih tri.

- S Fischerom sam osvojio sve svoje najbolje, i najdraže, rezultate u karijeri uključujući i veliki Kristalni globus i tri olimpijske medalje. Sretan sam što je naš dugogodišnji poslovni odnos prerastao u prijateljstvo i uvjeren sam da ću s Fischerom uspjeti ispuniti ciljeve za predstojeću sezonu, a to su: medalja na Svjetskom prvenstvu i ponovni plasmani u sam vrh na utrkama Svjetskog kupa - ovom je prigodom izjavio Ivica Kostelić.

>> Kosteliću novi serviser, Šamšalu se zahvalili

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije