Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLB, "World Series"

Kluber uspješno otvorio finale, Cleveland poveo protiv Cubsa

MLB, Cleveland - Chicago
Foto: Reuters/PIXSELL
1/10
26.10.2016.
u 08:05

Odličan je bio startni bacač Indiansa Corey Kluber koji u šest izmjena nije dopustio suparnicima niti jedan bod, a pritom je ostvario devet "strikeoutova" od čega osam u prve tri izmjene

Igrači Cleveland Indiansa poveli su sa 1-0 u pobjedama protiv Chicago Cubsa u finalu doigravanja američke profesionalne baseball lige (MLB), oni su u prvoj utakmici ovogodišnjeg "World Seriesa" na svom terenu slavili s uvjerljivih 6:0.

Odličan je bio startni bacač Indiansa Corey Kluber koji u šest izmjena nije dopustio suparnicima niti jedan bod, a pritom je ostvario devet "strikeoutova" od čega osam u prve tri izmjene.

Domaći udarači su, pak, "načeli" gostujućeg startnog bacača Johna Lestera već u prvoj izmjeni tijekom koje su ostvarili dva boda i to nakon što su iz igre već ispala dva igrača i Lesteru je trebao još samo jedan "out" kako bi se izvukao iz te izmjene.

Ipak, Lester nije uspio izaći na kraj s Lindorom, Napolijem i Santanom, da bi Jose Ramirez svojim udarcem osigurao prednost za domaći sastav. Potom je još Lester pogodio lopticom Brandona Guyera u nogu pa je Cleveland poveo sa 2:0.

Do kraja utakmice napadački se istaknuo Roberto Perez s dva 'home runa'. Prvi u četvrtoj izmjeni donio je jedan, a drugi u osmoj čak tri nova boda za Indianse.

Druga utakmica igra se već u noći sa srijede na četvrtak također u Clevelandu, a prvak će postati ona momčad koja prva ostvari četiri pobjede.

Cleveland je posljednji put prvak bio 1948. godine, a Chicago naslov čeka od 1908.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije