Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEOBIČNA SITUACIJA

Klara Cakol ispala u juniorskoj, ali pobijedila u seniorskoj konkurenciji

Stolni tenis
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
07.02.2016.
u 08:00

U finalu je nadigrala klupsku suigračicu Ivanu Tubikanec s 3:2, i to nakon što je gubila s 2:0.

Klara Cakol (Dr Časl) pobijedila je u seniorskoj konkurenciji 3. otvorenog turnira HSTS-a u Krapini. U juniorskoj konkurenciji zaustavljena je u polufinalu, ali sve je to nadoknadila uspjehom u seniorskoj. U finalu je nadigrala klupsku suigračicu Ivanu Tubikanec s 3:2, i to nakon što je gubila s 2:0.

Prva mjesta u svojim konkurencijama još su osvojili Ronald Ređep (Starr), Luka Martinek (Dugo Selo), Jakov Jakelić (Mladost), Leon Šantek (Ljubešćica). Marta Vukelić (Aquaestil) i Zara Ilić (Samobor). Konkurencija kod mlađih kadeta bila je nešto slabija s obzirom na to da nisu nastupila tri od prva četiri igrača s rang-liste, ali to ne umanjuje uspjeh Leona Šanteka.

>> ''Stolni tenis i boravak u dvorani daju mi snage za rad i povratak''

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije