Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi rekord

Katarina Turčinović oborila svjetski rekord u ronjenju na dah

'ronjenje11_nnn_voz_120612'
''
01.06.2013.
u 23:44

Katarina Turčinović skinula je svjetski rekord na dah u disciplini 'dinamika', ronjenje s perajama u bazenu od 50 metara. Rekord koji je sada postavila iznosi 216,9 metara!

U Zagrebu je danas oboren svjetski rekord u ronjenju na dah. Mlada studentica KIF-a  Katarina Turčinović skinula je s trona trenutnu vlasnicu rekorda, Talijanku Ilariu Bonin.

Katarina Turčinović  skinula je svjetski rekord na dah u disciplini  \'dinamika\', ronjenje s perajama u bazenu od 50 metara. Rekord koji je sada postavila iznosi 216,9 metara!

– Osjećam se vrlo umorno i zadovoljno ujedno i imam puno više samopouzdanja za novo svjetsko prvenstvo koje me čeka. Mislim da sam sada dala maksimum, a što se budućnosti  tiče vidjet ćemo. U planu mi je svjetsko prvenstvo u Beogradu po Aidi i u kolovozu mi je plan otići u Rusiju na svjetsko prvenstvo koje organizira Cmas – izjavila je Katarina Turčinović.

Organizator ovogodišnjeg natjecanja je  Hrvatski ronilački savez po ronilačkoj organizaciji Cmas. Domaćin organizator je Društvo za podvodni sport Zagreb i  Zagrebački savez.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije