Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Katarina Barun MVP finala talijanskog kupa

hrvatske odbojkašice
Davor Javorovic/PIXSELL
02.03.2015.
u 22:50

- Igralo se u Riminiju, pred 4300 gledatelja. Nekog velikog slavlja nije bilo. Večera, druženje i rano spavanje jer već u srijedu igramo četvrtfinale Challenge kupa

Katarina Barun, hrvatska odbojkašica, osvojila je svoj prvi trofej ove sezone. U finalu talijanskog kupa njezina Novara pobijedila je Modenu sa 3:1, a "barunica" je osvojila 31 bod i zasluženo je dobila pehar za MVP završnog turnira.

- Igralo se u Riminiju, pred 4300 gledatelja. Nekog velikog slavlja nije bilo. Večera, druženje i rano spavanje jer već u srijedu igramo četvrtfinale Challenge kupa protiv njemačkog Schwerinera - rekla je Katarina koja je u Novaru došla ove sezone.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije