Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EP Zürich

Kakva pogreška! Skinuo majicu pred ciljem i ostao bez zlata

Mahiedine Mekhissi-Benabbad
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
15.08.2014.
u 09:20

Iako je uvjerljivo pobijedio, dvostruki europski prvak je diskvalificiran jer je nekoliko metara prije cilja slaveći skinuo majicu i tako završio utrku.

Na nevjerojatan način Francuz Mahiedine Mekhissi-Benabbad ostao je bez zlatne medalje u utrci na 3000 metara sa zaprekama na europskom prvenstvu u Zürichu.

Iako je uvjerljivo pobijedio, dvostruki europski prvak je diskvalificiran jer je nekoliko metara prije cilja slaveći skinuo majicu i tako završio utrku.

Mekhissi-Benabbad stoga nije uspio obraniti naslove iz Helsinkija prije dvije godine i Barcelone 2010.

Francuzi se ipak mogu tješiti što je zlato na kraju pripalo Yoannu Kowalu (8:26.66), drugi je bio Poljak Krystian Zalewski (8:27.11), a broncu je osvojio Španjolac Angel Mullera (8:29.16).

>> Skidanje majice samo je jedan incident, pogledajte što je sve činio u karijeri

>>'Mislila sam da neće, ali koljeno me zaustavilo u ključnom trenutku'

Komentara 23

Avatar Hazl113
Hazl113
11:32 15.08.2014.

Sve manje je kulture u sportu, pa tako i u atletici. U svakom sportu gdje je na veća vrata ušao novac isti je pokvario. To je vezano sa kulturom i nije čudo da se ovako nešto deslio. Gledao sam jučer prijenos i meni je to više ličillo na omalovažavanje drugih u utrci. Zato podržavam ovakvu kaznu. Treba postoji neka granica ponašanja, a po mojem mišljenju ovdje je pređena.

DI
dinamojavolim
11:31 15.08.2014.

zato su paris,kim,sevka i ostali osvojili prvo mjesto skidanjem prije cilja

Avatar CHOW
CHOW
12:21 15.08.2014.

A što im znači to skidanje majice ili dresa, kako žene to ne rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije