Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mondo.hr

Jedinstvena prilika samo na Mondu! 20% popusta na Xpert Mantra bicikle

Mondo.hr
Foto: PR FOTO
1/2
17.07.2014.
u 10:56

Ne propustite jedinstvenu priliku koja će zadovoljiti sve rekreativce i bicikliste! Mondo vam daruje ekskluzivnih 20% popusta na dva modela Xpert Matra bicikala.

Xpert Matra bicikli (2.1 crno/žuti i 2.2 crno/narančasti) izrađeni su po najnovijim standardima s Alex double wall 27.5“ kotačima. SR Suntour vilica i kvalitetna Shimano oprema čine ove bicikle još privlačnijima uz prihvatljivu cijenu te uz posebnu pozornost koja je posvećena detaljima. Izdržljive Shimano komponente garancija su pouzdanosti dok je sam bicikl namijenjen za zahtjevne rekreativce.

Ekskluzivno na Mondu cijena bicikala snižena je sa 3.299,99 kn na 2.639,99 kn uz besplatnu dostavu. Uz bicikl dolazi i jamstvo na godinu dana.

Uz to, Mondo vam daje i dodatnih 5% popusta za gotovinu. Javite se na 0800 4468 ili na info@mondo.hr i zatražite svoj 'kod' za gotovinski popust.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije