Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČESTITKA HOO-a

Janice, sada ćeš sve svoje vrline staviti u službu cjelokupnog hrvatskog sporta

Janica Kostelić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/2
28.04.2016.
u 18:34

"Draga Janice, s velikim smo oduševljenjem primili vijest o Tvom imenovanju pomoćnicom ministra za sport. Od srca Ti čestitamo, u ime cijele hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno!", napominje HOO.

Predsjednik i glavni tajnik Hrvatskog olimpijskog odbora (HOO), Zlatko Mateša i Josip Čop, uputili su čestitku Janici Kostelić, najuspješnijoj alpskoj skijašici u povijesti zimskih olimpijskih igara i najboljoj hrvatskoj sportašici svih vremena, povodom njezinog imenovanja pomoćnicom ministra zaduženu za sport.

"Draga Janice, s velikim smo oduševljenjem primili vijest o Tvom imenovanju pomoćnicom ministra za sport. Od srca Ti čestitamo, u ime cijele hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno! Veseli nas što je ova odgovorna funkcija povjerena Tebi koja si se svojim sportskim uspjesima svrstala uz bok najboljih olimpijskih sportaša u povijesti te uvijek bila uzor i poticaj mladim sportašima. 

Hrabrost, upornost, marljivost - vrline koje pamtimo iz Tvojih natjecateljskih dana sada ćeš staviti u službu cjelokupnog hrvatskog sporta, a uvjereni smo kako ćeš u obnašanju svoje nove dužnosti biti uspješna kao i u sportskoj karijeri. U Hrvatskom olimpijskom odboru uvijek ćeš imati partnera spremnog na suradnju, a sve s ciljem boljitka hrvatskog sporta. Želimo Ti da uspješno postigneš sve ono što si sebi zacrtala kao pomoćnica ministra, a da u tome nađeš osobno zadovoljstvo kao što si ga nalazila u skijanju", stoji u čestitki čelnika HOO-a.

>> Janica Kostelić od danas članica Vlade Tihomira Oreškovića

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije