Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARASTOLNI TURNIR

Izbor u Dohi: Sandra Paović nominirana za najbolju na svijetu

Sandra Paović
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
1/6
04.11.2016.
u 10:29

– Bila sam nominirana 2014. godine kada sam i proglašena za najbolju. Te sam godine osvojila naslov svjetske prvakinje, i to u Pekingu gdje sam 2008. nastupala na Olimpijskim igrama. To je bilo moje posljednje veliko natjecanje uoči nesreće – rekla je Sandra Paović

Sandra Paović, naša zlatna stolnotenisačica s Olimpijskih igara u Rio de Janeiru, nominirana je za najbolju parastolnotenisačicu svijeta u 2016. godini, a izbor će se održati 8. prosinca u Dohi.

Nije joj ovo prvi put da je nominirana.

– Bila sam nominirana 2014. godine kada sam i proglašena za najbolju. Te sam godine osvojila naslov svjetske prvakinje, i to u Pekingu gdje sam 2008. nastupala na Olimpijskim igrama. To je bilo moje posljednje veliko natjecanje uoči nesreće – rekla je Sandra Paović.

Priznanje za najbolju svjetsku parastolnotenisačlicu dobila je u Dubaiju. Prošle godine nije bila izabrana za najbolju bez obzira na to što je postala europska prvakinja.

– Kažu da nije bilo smisla da me dvije godine zaredom proglase najboljom – rekla je Sandra, koja se vratila s priprema u Lignanu.

– U tom talijanskom gradiću odigrat ću prvi turnir sljedeće godine, 28. veljače. U 2017. glavni mi je cilj obraniti naslov europske prvakinje - zaključila je Sandra Paović. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije