Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
I Peštić na postolju

Ivančević i Lončarek u Beču istrčale normu za dvoransko EP

Andrea Ivančević
Reuters/PIXSELL
Autori: Damir Mrvec, Hina
29.01.2017.
u 06:30

Orijentacija je bila više na tehniku nego na rezultat, a vrlo nam je bitno i da je sve proteklo bez zdravstvenih poteškoća, izjavio je Andrein trener Igor Čordaš.

Andreja Ivančević i Ivana Lončarek ostvarile su normu za odlazak na dvoransko Europsko prvenstvo koje će se počektom ožujka održati u Beogradu.

Na međunarodnom dvoranskom mitingu u Beču Andrea Ivančević pobijedila je na 60 m prepone rezultatom 8,10, ispred Ivane Lončarek koja je trčala 8,24 sekundi. Lončarek je još bolji rezultat istrčala u kvalifikacijama (8,21). 

"Obje su odlično trčale u finalu i svi smo jako zadovoljni. Što se tiče Andree, ona je trebala jedno lakše natjecanje prije mitinga u Duesseldorfu 1. veljače. Orijentacija je bila više na tehniku nego na rezultat, a vrlo nam je bitno i da je sve proteklo bez zdravstvenih poteškoća", izjavio je Andrein trener Igor Čordaš.

Na postolje je stao i daljaš Marko Peštić. Skokom od 7,10 osvojio je treće mjesto.

Odličan je bio i Mateo Ružić na 400 metara - šesti (47,51), dok je Zvonimir Ivašković na 60 metara trčao 6,90 i u B finalu osvojio peto mjesto.

Komentara 1

ŠK
Škarpina
13:01 29.01.2017.

Čestitke curama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije