Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispraćaj sportaša

Isinbajeva se slomila pred Putinom: Odstranili su nas grubo i bez dokaza

Jelena Isinbajeva
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
27.07.2016.
u 18:31

- Bez ruskih sportaša, osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru će manje vrijediti, kazao je Putin.

Vladimir Putin, ruski predsjednik, ispratio je danas na ceremoniji u Moskvi olimpijce koji će nastupati na Olimpijskim igrama u Riju. Među njima su bili i oni kojima je zbog dopinške afere zabranjen nastup.

- Bez ruskih sportaša, osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru će manje vrijediti, kazao je Putin te dodao:

- Veći broj ruskih sportaša je nepravedno suspendiran i izbačen s Igara bez konkretnih dokaza da su kršili doping pravila. Sve je otišlo izan granica zdravog razuma i zakonskih okvira.

Najavio je i kako će Rusija poduzeti ozbiljne korake u suzbijanju dopinga.

Posebno emotivan bio je govor dvostruke olimpijske pobjednice u skoku s motkom, Jelene Isinbajeve, koja je u Brazilu željela završiti sjajnu karijeru.

- Odstranili su nas bez dokaza, naglo i grubo. Nisu nam ni dali šansu da se branimo i dokažemo da nismo krivi - rekla je Isinbajeva te se rasplakala pred Putinom.

Komentara 2

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
20:16 27.07.2016.

prva dva dana

Avatar Danko - SLOBO danko
Danko - SLOBO danko
22:12 27.07.2016.

pa dobro gledat ćeš na tv-u kao komšije evropsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije