Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPORTSKA GIMNASTIKA

Hrvatskoj četiri finala, Ude pao s konja

14.09.2013., Osijek - Prvi finalni dan na 5. izdanju Svjetskog kupa u gimnastici Grand prix Osijek Zito Challenge Cup. Filip Ude.  Photo: Davor Javorovic/PIXSELL
Davor Javorović/Pixsell
16.04.2015.
u 22:36

U finale se nije plasirao ni Tin Srbić u vježbi na preči.

Hrvatski gimnastičari plasirali su se u četiri finala na europskom prvenstvu u Montpellieru. 

U finale vježbe na tlu prvi u kvalifikacijama bio je naš Andrej Korosteljev, dok je četvrtu ocjenu zaslužio Tomislav Marković.

Robert Seligman ugurao se u finale vježbe na konju s hvataljkama. Bio je osmi u kvalifikacijama. U finalu ćemo gledati i Marija Možnika koji je sa Francuzom Augisom podijelio osmo mjesto u kvalifikacijama.

Filip Ude imao je velika očekivanja, ali nije se uspio plasirati ni u jednu finale, a vježbao je na tlu i na konju s hvataljkama. Na ovoj drugoj spravi, na kojoj je lani osvojio i svjetsko srebro, pao je pa je ocjena bila znatno niža i nedovoljna za finale.

U finale se nije plasirao ni Tin Srbić u vježbi na preči.  

>>Udea muči konj koji je premekan i uzima mu dosta snage

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije