Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POČEO EURO U FUTSALU

Hrvatska senzacionalno uzela bod protiv europskog prvaka Španjolske

Dario Marinović
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
29.01.2014.
u 20:02

Nakon ovog senzacionalnog boda, u petak Hrvatsku čeka novi ispit, utakmica s Češkom. Ako pobijedimo, sigurno smo u četvrtfinalu.

Hrvatska futsal reprezentacija u prvom kolu Europskog prvenstva, koje se igra u belgijskom Antwerpenu, pomalo senzacionalno je uzela bod protiv šesterostrukog europskog prvaka Španjolske, odigrali smo 3:3.

Španjolska je dominirala na početku utakmice, međutim, prvi gol zabila je Hrvatska. Dogodilo se to u 10. minuti kada je nakon kontre i gužve u šestercu 'furije' zabio Saša Babić.

Vodstvo smo držali do 16. minute kada je Aicardo fantastičnim udarcem s osam, devet metara zabio pokraj ''ukopanog'' Jukića za 1:1.

Ipak, taj je rezultat na semaforu bio samo dvije minute, a onda je Hrvatska ''furiji'' prodala novu kontru. Dario Marinović je bio asistent, a Franko Jelović strijelac za velikih 2:1 Hrvatske na poluvremenu protiv europskih prvaka.

Hrvatska je vodstvo imala do 27. minute kada je nakon jedne polukontre Španjolska izjednačila preko Lina. Samo 50-ak sekundi poslije Lin je zabio i drugi gol za potpuni preokret.

Međutim, igrači Mate Stankovića nisu se predavali, a nagrada je stigla dvije i pol minute prije kraja kada je Matija Capar u ulozi igrača-golmana zabio za 3:3.

Nakon ovog senzacionalnog boda, u petak Hrvatsku čeka novi ispit, utakmica s Češkom. Ako pobijedimo, sigurno smo u četvrtfinalu.

>> Amateri smo, a htjeli bi zlato

Komentara 1

ŠK
škafiškafnjak
20:41 29.01.2014.

Šteta što smo si zabili drugi i treći gol sami izgubivši loptu u svom petercu al svaka čast ovakvom igrom se možemo boriti za medalju...sramota za HRT da ne prenosi moram slušat kako švabo hvali naše momke!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije