Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODBOJKA NA PIJESKU

Hrvatice parirale svjetskim imenima, ponovno igraju predvečer

Odbojka na pijesku
Foto: Vecernji.hr
1/5
03.06.2015.
u 18:06

Dalida Vernier i Tea Jurić igraju protiv Emily Day i Jennifer Kessy u 18 sati, a naše najveće nade ovog natjecanja, Maja Roško i Antea Tadić, zaključit će današnji dan na centralnom terenu žestokom borbom u 19 sati

Hrvatske nade odbojke na pijesku Maja Roško i Antea Tadić danas su na porečkoj Peškeri na velikom centralnom terenu pokazale otpor argentinskom timu Gallay/Klug, no naposljetku je prevladalo iskustvo Argentinki, dok su Dalida Vernier i Tea Jurić izgubile od ponajboljih pjeskašica današnjice – brazilskog tima Larissa/Talita. Danas nastavljaju igranja u svojim skupinama, Roško/Tadić protiv Brazilki, Vernier/Jurić protiv SAD-a.

Još uvijek nije prekasno da budete dio današnje spektakularne akcije na Swatch Major Series turniru! Mečevi se nastavljaju tijekom popodneva, sve do večeri, a osim vrhunske odbojke u izvedbi najboljih igrača svijeta današnjice, u porečkoj uvali vlada istinski duh zabave i sporta.

Dalida Vernier i Tea Jurić igraju protiv Emily Day i Jennifer Kessy u 18 sati, a naše najveće nade ovog natjecanja, Maja Roško i Antea Tadić zaključit će današnji dan na centralnom terenu žestokom borbom u 19 sati. Maja i Antea će igrati protiv brazilskih zvijezda, Lili Simões Maestrini i Caroline Horta Máximo.

Kako bi poznati austrijski igrač Alexander Horst rekao: – Možeš doći na plažu, uživati u vrhunskom sportu, partijati i uživati u suncu. Nema savršenijeg mjesta na svijetu!

>> Na Peškeri prvi dan počeo užarenom akcijom na pijesku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije