Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sport i biznis

Hollywoodski glumci i sestre Williams postali suvlasnici UFC-a

Serena Williams
Reuters
01.10.2016.
u 07:04

Od kuda odjednom toliko zanimanje slavnih za dionice UFC? Odgovor leži u tome što je kompanija WME-IMG koja je kupila UFC za četiri milijarde USD zapravo menadžerska agencija koja skrbi za karijere gore spomenutih

Poslovni dnevnik Wall Street Journal objavio je da su 23 slavne osobe postali suvlasnici UFC-a, najveće svjetske promocije MMA borbi, pa tako i hollywoodski glumci Ben Affleck, Mark Wahlberg i Sylvester Stallone, zvijezde američkog nogometa Tom Brady i Cam Newton, tenisačice Marija Šarapova i sestre Williams...

Od kuda odjednom toliko zanimanje slavnih za dionice UFC? Odgovor leži u tome što je kompanija WME-IMG koja je kupila UFC za četiri milijarde USD zapravo menadžerska agencija koja skrbi za karijere gore spomenutih i svim je svojim klijentima ponudila mogućnost da budu mali dioničari UFC-a. Riječ je o simboličnih svotama, ali dobro zvuči. 

Komentara 2

LI
lipotan
10:29 01.10.2016.

jako dobro zvuci za bracu Fertitta I Danu White koji su ulozili 2,5 miliona te prodali za 4 milijarde.

HH
helgin@hogar
12:22 01.10.2016.

pa da se sekice mogu okusati u kavezu, nabildanije su od boraca!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije