Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOKEJ NA TRAVI

Mladost i Marathon na europskim ispitima

Marathon
Foto: HHS
1/2
21.05.2015.
u 09:18

HAHK Mladost, prvak Hrvatske prošle sezone, igrat će na EuroHockey Club Champions Challengeu I u švicarskom Wettingenu.

Od petka 22. svibnja, do ponedjeljka 25. svibnja održavaju se europska klupska natjecanja hokejaša na travi, a ove godine Hrvatska ima dva predstavnika.

HAHK Mladost, prvak Hrvatske prošle sezone, igrat će na EuroHockey Club Champions Challengeu I u švicarskom Wettingenu. Na turniru sudjeluje osam klubova a Mladostaši su u skupini s austrijskim AHTC Wienom (petak), turskim Gazientepom (subota) i azerbajdžanskim Akkordom (nedjelja). Osim njih, na turniru su predstavnici Walesa, Češke i Švicarske. Posljednjeg dana turnira su na rasporedu utakmice razigravanja, a hrvatskim prvacima je cilj zadržati hrvatskom hokeju mjesto u ovoj razini europskog klupskog hokeja. Darko Končić bit će sudac na ovom natjecanju.

Marathon, osvajač Kupa Hrvatske za 2014. Godinu, u Zagrebu je domaćin EuroHockey Club Champions Challenge III, na kojem sudjeluju i klubovi iz Litve (dva predstavnika), Slovenije, Bugarske, Grčke i Mađarske. Zagrebačkom klubu cilj je ulazak u viši razred natjecanja. Ivan Grgurev predstavljat će hrvatske suce na ovom natjecanju.

Utakmice se igraju na igralištu Zagrebačkog hokejskog centra u Zagorskoj 5.

Raspored utakmica: – petak (22. 5.), skupina B, 14,15 Ardas Rudamina (Litva) – Napeos Apollon (Grčka), 16,30 Inta-Baltic Champignons (Litva) – Olcote (Mađarska), skupina A, 18,45 NSA Sofija (Bugarska) – Moravske Toplice (Slovenija); subota (23. 5.): 13,15 Napeos – Olcote, 15,30 Inta-Baltic – Ardas, 17,45 MARATHON (Hrvatska) – NSA Sofija; nedjelja (24. 5.): 13,15 Ardas – Olcote, 15,30 Napeos – Inta-Baltic, 17,45 Moravske Toplice – MARATHON; ponedjeljak (25. svibnja): 10 sati za 5. mjesto, 12,15 razigravanje za Challenge II, 14,30 razigravanje za Challenge II.

>> Mladostaši novi prvaci Hrvatske, Marathon drugi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije