Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aNTE KOSTELIĆ

Gips: U bivšoj sam državi bio kao duh u boci

Ante Kostelić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
16.10.2014.
u 12:45

– Ja sam u bivšoj državi bio začepljen kao duh u boci, no kada se taj čep odčepio, kada smo dobili svoju državu, ja sam znao da je kucnuo čas za mene te da ću ja nešto napraviti pa makar i zubima grizao zemlju – kazao je Ante Kostelić.

– Ivica je osvojio olimpijsko srebro, a svejedno neće biti sportaš godine jer se o njegovim srebrima govori kao da su drvene medalje, a mene jako zanima hoće li itko ikada triput zaredom na Igrama osvojiti srebro. Osim toga, u toj su se disciplini svi oko njega mijenjali, a jedino je on bio konstanta na postolju. Najprije su to bili Ligety i Schönfelder, potom Miller i Zurbriggen, a potom i Villeta i Innerhofer, a Ivica je svaki put bio među medaljašima - kazao je Ante Kostelić otac i trener Ivice Kostelića koji u Austriji nastavlja pripreme za sezonu.

Kostelići su cijelo vrijeme u Hrvatskoj, nisu otišli u inozemstvo za boljim uvjetima.

– Ja sam u bivšoj državi bio začepljen kao duh u boci, no kada se taj čep odčepio, kada smo dobili svoju državu, ja sam znao da je kucnuo čas za mene te da ću ja nešto napraviti pa makar i zubima grizao zemlju. Ja nisam trebao ići u inozemstvo, tamo gdje su bolji uvjeti nego sam ostao u Hrvatskoj, jer i tu ima prilika – kazao je Ante Kostelić.

>>Kostelić: Supruga Elin mogla bi roditi baš kada skijam u Söldenu

Komentara 6

DU
Deleted user
13:31 16.10.2014.

Dobro je da je duh u boci zvani gips dobio Državnu nagradu za šport "Franjo Bučar" kao i nagradu Hrvatskog olimpijskog odbora. Eh da nam je vise ovakvih Hrvatskih domoljuba, cijeli zivot radi i radi i nema previse.

US
USA
16:45 16.10.2014.

Svatko normalan bi se prijavio u Monte Carlu. Svi koji tvrde suprotno lazu. Zar bi trebao nakon takvih muka koje su prosli 20% zarade ostaviti ovakvoj vlasti. Obaveza svakog normalnog covjeka prema svojoj djeci je spasiti sto vise novca od gramzljive drzave i ljencina naviklih da ih drzava sponzorira. Ne govorim o sebi, jer zivim u uredjenoj drzavi koja potice poduzetnistvo i stvaranje dodatnog materijalnog dobra, ne smatrajuci da mora staviti sapu na svaki zaradjeni dollar.

Avatar Nexus
Nexus
16:41 20.10.2014.

Gips ne blebeći; U Onoj državi su ti deca bila još premala da im natrpaš ruksake sa kamenjem i onda ih potjeraš uz brijeg ko magarce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije