Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neobična nezgoda

Evo kako je prošao novi Boltov susret sa snimateljem koji ga je srušio

Usain Bolt
Foto: Reuters/Pixsell
1/8
28.08.2015.
u 18:05

Simpatični Kinez Boltu je darovao narukvicu.

Nakon što je Usain Bolt pobijedio Justina Gatlina i osvojio zlatnu medalju na 200 metara na Svjetskom prvenstvu u Pekingu, doživio je neobičnu nezgodu. U njega se na Segwayu zaletio snimatelj koji je snimao Jamajčaninovo slavlje. Obojica su završila na tlu, srećom bez posljedica.

Stoga je bio zanimljiv njihov današnji ponovni susret. Najbrži čovjek na svijetu srdačno se, prilikom dodjele odličja, pozdravio s kamermanom Song Taoom. Rukovali su se i sa smiješkom na licima pozirali fotoreporterima. Simpatični Kinez Boltu je još darovao i narukvicu.

>>Pogledajte kako je snimatelj srušio Usaina Bolta i posjekao ga po nozi

>>Bolt je nezaustavljiv: Pobijedio Gatlina i osvojio zlato na 200 metara

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije