Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na treningu

Dvostruki svjetski prvak u BMX-u ostao paraliziran nakon pada

Sam Willoughby
Foto: Reuters/PIXSELL
1/9
23.09.2016.
u 12:53

Willoughby (25) je operiran više puta zbog frakture kralježaka koji su pritiskali leđnu moždinu

Australac Sam Willoughby, dvostruki svjetski prvak u BMX-u, ostao je paraliziran nakon što je pao na treningu 10. rujna blizu San Diega, objavio je u petak Australski biciklistički savez. 

Willoughby (25) je operiran više puta zbog frakture kralježaka koji su pritiskali leđnu moždinu, navodi Savez prenoseći riječi njegove obitelji.

"Trenutačno Sam još uvijek ne može pomicati donji dio tijela, ali može ruke i osjeća nešto u nogama. Sljedeća etapa je dugačak oporavak u rehabilitacijskom centru",  dodaje se u priopćenju Saveza.

Australac je bio svjetski prvak u BMX-u 2012. i 2014. i na Olimpijskim igrama u Londonu je osvojio srebrnu medalju, dok je u Riju ove godine bio tek šesti.

>>Menadžerica objavila tužnu istinu o stanju Michaela Schumachera... 

Komentara 1

DU
Deleted user
19:50 23.09.2016.

Šteta, nadam se brzom oporavku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije