Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Regata Sv. Duje

Dvoboj ljutih rivala: Oxford pobijedio Cambridge u Splitu!

reghata SV. Duje
Foto: PR fotografije
1/6
09.05.2015.
u 15:07

"Split je jednostavno izvrstan! Obožavamo ovu utrku", poručili su veslači Oxforda.

Sveučilište Oxford premoćno je pobijedilo, i u muškoj i u ženskoj konkurenciji, na 14. međunarodnoj regati Svetog Duje koja održala na regatnoj stazi u splitskom Spinutu.

Drugo mjesto u obje konkurencije veslačkih osmeraca pripalo je njihovim najvećim rivalima, Sveučilištu Cambridge, dok su se na trećem mjestu našli sveučilište u Hamburgu u ženskoj i Sveučilište u Zagrebu u muškoj konkurenciji, izvijestili su organizatori.

"Obožavamo ovu utrku"

"Split je jednostavno izvrstan! Obožavamo ovu utrku, a za nju smo čuli sve najbolje od starijih kolega koji su na njoj sudjelovali posljednjih godina. Svima čestitamo na borbi, a posebno našim  curama, koje su omogućile da po prvi puta osvojimo duplo zlato na ovoj regati", poručili su veslači Oxforda.

Dodjela medalja i proglašenje pobjednika bit večeras u 21 sat na službenom partyju Lighthouse disco, dok će se sutra na splitskoj Rivi točno u podne održati tradicionalna utrka legendi između Oxforda, Cambridgea i Splita.

>>Naporne zimske pripreme svjetskih veslačkih prvaka

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije