Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIRAMO MISS SPORTA

Dorja: Na predivnom Jarunu zavoljela sam veslanje

Dorja Cepetić
Foto: Direkcija izbora
1/5
25.03.2017.
u 15:30

- Studentica sam prve godine Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, a osim veslanja, u slobodno vrijeme trčim.

Plivačica zagrebačkog Medveščaka Cindy Šoštarić izabrana je za Miss sporta Hrvatske u 2016. godini i to posve zasluženo, nakon više od pola godine nadmetanja s mnogim ljepoticama koje smo predstavljali iz tjedna u tjedan u Max! Germanijaku.

A sad slijedi novi krug, novih 16 sportašica koje će se pokušati okruniti titulom najljepše te time 2017. učiniti uistinu posebnom.

Dorja Cepetić bavi se veslanjem od 2011. godine

– Prije veslanja nisam ništa trenirala, nisam mogla naći sport koji mi odgovara. Upisala sam se s mlađim bratom. Veslanje nam se činilo zgodno jer živimo blizu Jaruna, i ubrzo smo se oboje zaljubili u taj sport. Veslanje je postalo neizostavni dio mog života, pruža mi odmak od svakodnevnih obaveza i priliku da jačam fizički i psihički. Treninge provodim na zraku, na suncu (često i kiši i vjetru), na predivnom Jarunu. Također cijela veslačka ekipa je super, svi se međusobno bodrimo i zabavljamo – rekla je Dorja.

Foto: Direkcija izbora

Značajniji rezultati su mi osvojeno prvo mjesto u dvojcu na pariće i treće mjesto u samcu na međunarodnoj veslačkoj regati “Jumbo” 2012., četvrto mjesto na juniorskom međunarodnom natjecanju na Bledu 2012. te 3. mjesto na državnom natjecanju na ergometrima 2016. godine.

Studentica sam prve godine Farmacije na Farmaceutsko-biokemijskom fakultetu, a osim veslanja, u slobodno vrijeme trčim – istaknula je Dorja.

Ostale kandidatkinje za Miss sporta Hrvatske pogledajte OVDJE.

>>Elena Beganović na plesnom je podiju već 13 godina

>>Emma ima plavi pojas, a karate voli od malih nogu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije