Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Atletika

Najveći skandal u povijesti: Dopingirani sportaši osvojili 55 zlata na OI i SP?

doping
DPA/PIXSELL
02.08.2015.
u 22:35

Zviždač iz Svjetske atletske asocijacije novinarima dostavio podatke o sumnjivim nalazima 5.000 sudionika na najvećim natjecanjima.

Najveći doping skandal u povijesti prijeti atletici, nakon što je zviždač iz Svjetske atletske asocijacije novinarima dostavio podatke o sumnjivim nalazima 5.000 sudionika na najvećim natjecanjima od 2001. do 2012. godine.

Prema navodu zviždača, trećinu medalja u navedenom razdoblju, uključujući i 55 zlatnih, osvojili su dopingirani sportaši.

>>Poljakinja napravila nešto što još nije uspjelo niti jednoj ženi u povijesti

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije