Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
miss sporta hrvatske

Dolgopolov mjerkao Editu na ATP turniru u Umagu...

Edita Marenić
07.07.2015.
u 07:00

Finalistice se okupljaju u hotelu Sport u utorak, 7. srpnja, a čeka ih obilje uzbuđenja na sportskim terenima izletišta Petek.

Predstavljamo posljednje četiri finalistice ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske koji će se 10. srpnja (petak) održati u hotelu Sport u Ivanić-Gradu.

Nikolina Vojnović (19) dolazi iz Malog Lošinja i bavi se atletikom. Članica je kluba Zagreb Ulix. Dvije godine zaredom (2013. i 2014.) bila je proglašena najboljom atletičarkom kluba u disciplini 400 metara prepone.

Marta Klafurić (20) dolazi iz Zagreba i igra odbojku u velikogoričkoj Azeni. Sa 1,88 metara bit će najviša sportašica na izboru. Igra na mjestu srednjaka, a već se pojavljivala na nekim izborima ljepote.

Kristina Banić (24) dolazi iz Varaždina i bavi se fitnessom. Kaže da se najbolje osjeća kada vježba u svojoj sobi, sama, bez muških pogleda i dobacivanja. Studira na Pravnom fakultetu.

Edita Marenić (22) dolazi iz Zaboka i bavi se alpskim skijanjem. Članica je kluba neobičnog imena – Slalom. Voli tenis pa se prošle godine prijavila za izbor miss hostesa ATP turnira u Umagu i osvojila titulu prve pratilje, a u žiriju su sjedili Igor Štimac i Alesandr Dolgopolov.

>>Nikolina bi rado skočila u bazen, ali izbor je u dvorani

Komentara 1

MA
Majur
09:11 07.07.2015.

A naslova majko mila,novinarstvo na vrhuncu!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije