Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEPOBJEDIVA SANDRA

Do savršene sezone dijele je dvije pobjede

Sandra perković
Foto: Zarko Basic/PIXSELL
1/5
29.08.2016.
u 15:39

– Završnica Dijamantne lige u Zürichu, a onda nastup na zagrebačkom mitingu, 6. rujna. Vremena za odmor baš i nema. U Švicarsku putujem već u utorak. Verujem kako ću na kraju sezone imati barem još jedan dugačak hitac – zaključila je Sandra.

Sandra Perković, dvostruka olimpijska pobjednica u bacanju diska, na dobrom je putu da završi sezonu bez poraza. Prvi put otkako se natječe u seniorskoj konkurenciji. Korak bliže je tom cilju nakon nove pobjede u Dijamantnoj ligi u Parizu. Pobijedila je hicem 67,61 metara.

Vratila se umorna iz Rija

Ovoga puta nije bilo puno “ikseva” kao na Olimpijskim igrama u Riju. Tek jedan. No, nakon treće serije u vodstvu je bila domaća bacačica Melina Robert-Michon, srebrna iz Rija. To je malo naljutilo Sandru pa su posljednja tri hica bila takve dužine da bi sva tri bila pobjednička. Treće mjesto osvojila je Kubanka Denia Caballero (61,98).

– Zahvaljujem se svima koji vjeruju u mene, a ovo natjecanje mi je jako puno značilo nakon što sam se vratila iz Rija. A vratila sam se prilično umorna. Iscrpio me dugačak put, pa sam se morala privikavati na europsko vrijeme – istaknula je Sandra.

Sa novih deset bodova samo se učvrstila na prvom mjestu u ukupnom poretku ove discipline.

Barem još jedan hitac

– Znala sam da će Robert-Michon imati ogroman motiv da me pobijedi pred svojim navijačima i da dokaže kako srebrna medalja iz Rija nije nimalo slučajna. Ali, bilo je onako kako je trebalo biti – rekla je Sandra.

Do kraja sezone očekuju je još dva nastupa.

– Završnica Dijamantne lige u Zürichu, a onda nastup na zagrebačkom mitingu, 6. rujna. Vremena za odmor baš i nema. U Švicarsku putujem već u utorak. Verujem kako ću na kraju sezone imati barem još jedan dugačak hitac – zaključila je Sandra.

Eto, možda će gledatelji u Zagrebu vidjeti hitac preko 70 metara. Samo trebaju doći u što većem broju, jer kako je Sandra uvijek znala govoriti – navijači su moja najveća snaga.

Komentara 1

KA
kajinx
18:26 29.08.2016.

Zlatna Hrvatica! Zlatna Dubrava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije