Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi u Svjetskom kupu

Damir Martin: Posljednjih deset zaveslaja uopće se ne sjećam

Damir Martin
19.06.2016.
u 18:21

Volim ovakve utrke, kada se konačni ishod ne zna sve do posljednjih 50 metara - kazao je branitelj olimpijskog zlata

Nakon fantastične polufinalne pobjede nad olimpijskim pobjednikom Maheom Drysdaleom, hrvatski skifist Damir Martin odveslao je i u finalu Svjetskog kupa u Poznanju jako dobro, no ovaj put brži je bio slavni Novozelanđanin. Tek u završnici utrke, Drysdale je slomio otpor brzog i upornog Hrvata pobijedivši ispred Martina za sekundu i 33 stotinke.

- Svaka utrka je ujedno i dobra prilika za iskušati različite taktičke varijante. Za mene je ovo bila posljednja prilika da se utrkujem prije Olimpijskih igara, a bilo je i dobro utrkivati se s Damirom. Bilo je zadovoljstvo pobijediti ga u finalu. Volim ovakve utrke, kada se konačni ishod ne zna sve do posljednjih 50 metara - kazao je branitelj olimpijskog zlata.

A onaj koji će u Riju jurišati po olimpijsku medalju, inače dvostruki europski prvak, rekao je pak ovo:

- Moja prva pobjeda nad Drysdaleom motivirala me je i za finalnu utrku. Istinski sam uživao u svakom zaveslaju sve do posljednjih 10, a nakon toga ničeg se ne sjećam - kazao je hrvatski veslač nakon posljednje utrke Svjetskog kupa i posljednje provjere za nastup na Olimpijskim igrama.

Komentara 3

Avatar Dameanu
Dameanu
15:11 20.06.2016.

i nevjerojatno je da nitko ne cijeni jaj trud. cestitke!

Avatar Dameanu
Dameanu
15:11 20.06.2016.

i nevjerojatno je da nitko ne cijeni jaj trud. cestitke!

LI
liliZG
14:04 21.06.2016.

Dameanu: točno , a to se i vidi kolko nas je uopće kliknulo pročitati ovaj članak, ...sramotno malo.... Martinu sve čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije