Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hanžekovićev memorijal

Brončana Ivana Španović dolazi u Zagreb i predvodi skakačice u dalj!

Ivana Španović
26.08.2016.
u 14:01

Najveća suparnica bit će joj aktualna svjetska doprvakinja Britanka Shara Proctor, koja sa skokom od 6.79 m iz 2012. drži rekord Hanžeka.

Startnu listu skakačica u dalj na 66. Hanžekovićevom memorijalu predvodit će jedna od najboljih i najpopularnijih skakačica današnjice Ivana Španović.

Ivana Španović na miting dolazi sa "svježom" olimpijskom broncom iz Rio de Janeira gdje je je skočila 7.08 metara. Španović, osim toga, ima i dvije bronce sa svjetskih prvenstava, a i aktualna je europska prvakinja iz Amsterdama.

Najveća suparnica bit će joj aktualna svjetska doprvakinja Britanka Shara Proctor, koja sa skokom od 6.79 m iz 2012. drži rekord Hanžeka.

Skok u dalj – startna lista
Ivana ŠPANOVIĆ         (Srb)
Neja FILIPIČ                 (Slo)
Lorraine UGEN            (VBr)
Alina ROTARU             (Rum)
Erica JARDER            (Šve)
Shara PROCTOR       (VBr)
Jazmin SAWYERS      (VBR)
Ksenija BALTA              (Est)

Komentara 3

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
16:41 26.08.2016.

tek pri dnu piše odakle je .. napredak je očit

HE
herc7
15:13 26.08.2016.

skakala bi I vise da joj dam poticaj od zada :-) :-)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije