Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI SE IZBORNIK

Brazilac bi vodio naše odbojkašice besplatno, ali klub ga ne želi pustiti

Sanja Popović
Foto: DPA/PIXSELL
18.12.2013.
u 14:30

Ako klub ipak pristane, Vercesi bi bio drugi stranac na klupi hrvatske ženske reprezentacije nakon Srbina Miroslava Aksentijevića.

Brazilac Angelo Vercesi bez oklijevanja je pristao na to da bude izbornik hrvatske ženske odbojkaške reprezentacije za kvalifikacijski turnir za odlazak na svjetsko prvenstvo.

Turnir će se održati u Poreču od 3. do 5. siječnja. No, pojavio se problem: njegov klub Azeryol iz Bakua nije zadovoljan što će ostati bez trenera na mjesec dana. Njegov je odgovor za sada negativan, što je prilično čudno jer je ispao iz doigravanja u Ligi prvakinja koje počinje 14. siječnja.

Hrvatska delegacija sinoć je posjetila čelne ljude Azeryola. Naime, klub iz Azerbajdžana gostovao je u talijanskom gradu Busto Arsiziju gdje je igrao utakmicu posljednjeg kola skupine Lige prvakinja.

Ako klub ipak pristane, Vercesi bi bio drugi stranac na klupi hrvatske ženske reprezentacije nakon Srbina Miroslava Aksentijevića.

Zanimljivo je da je trener koji iza sebe ima tri osvojena prvenstva Italije s Pesarom te kup i Superkup Italije, želi raditi samo za dnevnice. Za veću plaću Hrvatska odbojkaška udruga nema novca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije