Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJAC NA PARIĆE

Braća Sinković postali svjetski prvaci!

Martin Sinković
Igor Kralj/PIXSELL
31.08.2014.
u 14:17

Braća Sinković osvojili su sedam medalja na velikim natjecanjima, pet u četvercu na pariće (zajedno sa Damirom Martinom i Davidom Šainom) i jednu u dvojcu na pariće.

Hrvatski veslači Martin i Valent Sinković osvojili su zlatnu medalju u dvojcu na pariće na Svjetskom prvenstvu u Amsterdamu. To je 13 medalja za Hrvatsku sa svjetskih prvenstava, i četvrta zlatna.

Braća Sinković su u finalu od početka nametnuli jaki tempo te su se odmah izdvojili na čelu, i tako je ostalo do kraja utrke. Srebro je pripalo Talijanima, a bronca Australcima.

Braća Sinković osvojili su sedam medalja na velikim natjecanjima, pet u četvercu na pariće (zajedno sa Damirom Martinom i Davidom Šainom) i jednu u dvojcu na pariće.

>> Zlatni veslač Martin Sinković uplovio u bračnu luku

Komentara 1

SP
spaceandtime
14:34 31.08.2014.

Bravo! Svaka Vam čast. Katastrofa da je večernjem za ovu objavu trebalo toliko vremena a kad neki i...t pospremi loptu u nogometni gol vijest se objavi za 2 sekunde uz puno više popratnog teksta. Jadno. Uz zlato dečki su prvi na Zemlji to napravili ispod 6min, još u polufinalu! Genijalci i vrhunski sportaši!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije