Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVO PRIZNANJE

Braća Sinković ponovo najbolji na svijetu!

Sinkovići
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
02.12.2016.
u 15:24

Svjetska veslačka organizacija FISA proglasila Braću Sinković najboljim veslačima svijeta

Još jedno veliko priznanje stiglo je u ruke europskih, svjetskih i olimpijskih prvaka Martina i Valenta Sinkovića. Po izboru Svjetske veslačke federacije (FISA) proglašeni su najboljom muškom posadom 2016. godine! Podsjetimo se, FISA je prošle godine i trenera Braće Sinković, Nikolu Bralića, proglasila najboljim svjetskim trenerom. Potvrda je to trogodišnje dominacija Braće Sinković bez poraza u svim natjecanjima što je svakako apsolutni presedan u povijesti ovog sporta, ali i kruna dugogodišnjeg mukotrpnog rada. 
 
FISA nagrade za najbolje u 2016. godini dodjeljuje u pet kategorija i to za najbolju mušku i žensku posadu, najbolju para-veslačku posadu, najboljeg trenera te posebnu nagradu za doprinos veslanju kao sportu. 
 
Najbolje veslačke posade i trenere kandidirala je javnost, zaljubljenici u veslanje i mediji, a zatim su finalisti na temelju kandidature izabrani od strane FISA vijeća. Uz Braću Sinković u konkurenciji za mušku posadu godine, našle su se još Francuska, Novi Zeland i Švicarska.
 
- Dobili smo mnoge medalje, nagrade i priznanja u karijeri, ali ova nam je posebno draga jer su nas za nju nominirali naši navijači, javnost i mediji. Ovo će nas sigurno motivirati da budemo jednako dobri, najbolji i u novoj disciplini za koju smo se odlučili – dvojac bez kormilara - izjavila su Braća Sinković nakon proglašenja ovogodišnjih laureata.
 
Svečana dodjela nagrada najboljima dodijelit će se 28. siječnja 2017. u Vancouveru.

Komentara 1

BA
barbika1
17:28 02.12.2016.

bravo momci svaka vam cast.cestitam

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije