Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veslači krenuli na Igre

Braća Sinković: Iz Rija se vraćamo sa zlatnom medaljom

Martin i Valent Sinković te Damir Martin
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
1/12
25.07.2016.
u 10:17

Očekujemo medalju, nadamo se zlatu. Konkurencija je jaka, tu su Novi Zeland, Litva, Norveška, Njemačka, ali dobro smo trenirali. Spremni smo i nadamo se zlatu - rekao je Martin Sinković

Braća Martin i Valent Sinković, te Damir Martin krenuli su u pohod na nove medalje. Veslači su iz zračne luke Zagreb već krenuli u Rio, gdje 5. kolovoza počinju Olimpijske igre.

- Očekujemo medalju, nadamo se zlatu. Konkurencija je jaka, tu su Novi Zeland, Litva, Norveška, Njemačka, ali dobro smo trenirali. Spremni smo i nadamo se zlatu - rekao je Martin Sinković i dodao:

- Nitko nije nepobjediv. Opušteni smo i jedva čekamo natjecanje.

Ni drugi član posade dvojca na pariće Valent Sinković ne skriva želju za medaljom oko vrata.

- Nema pritiska. Dolaze i druge dobre posade, spremni smo i idemo po zlato.

Najbolji dvojac na pariće na svijetu već je osvojio europska i svjetska prvenstva, a u vitrini im još jedino nedostaje olimpijsko zlato, koje će, nadaju se, donijeti iz Rija.

>>Pogledajte tko je sve došao na koktel braće Sinković uoči Rija

Komentara 1

LE
leffe
11:22 25.07.2016.

Sretno dečki!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije