Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tulum u miamiju

Bolt plesačicu u tangama pljesnuo po stražnjici i razbacivao se dolarima

Usain Bolt
Foto: Youtube Screenshot
1/2
01.10.2015.
u 08:58

Jamajčanin je sa svojim društvom došao na rođendansku zabavu američkog repera Lil Waynea

Usain Bolt nakon sjajnog nastupa na nedavnom Svjetskom prvenstvu u Kini, gdje je stigao do 11 zlatnih medalja i ušao u povijest, odmor, između ostalog, provodi u Miamiju. Tako je sa svojim društvom došao i u jedan noćni klub na rođendansku zabavu američkog repera Lila Waynea.

Atmosferu oko najbržeg čovjeka na svijetu posebno je podigla plesačica u tangama. Bolt se razbacivao novčanicama i stavljao ih plesačici u gaćice i grudnjak da bi je potom i pljesnuo po stražnjici.

Kako je izgledao taj trenutak, pogledajte u videu.

>>Pogledajte kako je snimatelj srušio Usaina Bolta i posjekao ga po nozi

Komentara 1

KS
krao_sam
14:40 01.10.2015.

Kako je samo mogao?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije