Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najbrži čovjek svijeta

Bolt kreće u sezonu: Nisam još istrčao svoje najbolje rezultate

Usain Bolt
Foto: Reuters (Ilustracija)
25.07.2014.
u 10:45

Vlasnik svjetskih rekorda na 100 (9.58 sekundi) i 200 metara (19.19 sekundi) drži da može trčati i bolje, odnosno brže, da najbolji rezultati nisu iza njega.

Usain Bolt kreće u novu sezonu, malo kasnije nego ostali. Jer, imao je ponešto problema s ozljedama, a sad dolazi u Glasgow na Igre Commonwealtha, gdje će trčati u štafeti 4x100 metara.

Vlasnik svjetskih rekorda na 100 (9.58 sekundi) i 200 metara (19.19 sekundi) drži da može trčati i bolje, odnosno brže, da najbolji rezultati nisu iza njega.

- Samo moram biti koncentriran na rad, sa što manje sponzorskih obveza, i naravno, uz uvjet da ostanem zdrav - kazao je Bolt, a slično kaže i njegov trener.

- Bude li imao pripreme bez smetnji, može biti još brži - rekao je Glen Mills.

>>I Bolt se poklonio Baleu: Vrhunski! Takav gol sanja svaki sprinter

>>Usain Bolt šokirao svijet najvulgarnijim plesom ikad

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije