Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DIRLJIVA PORUKA

Blardone: Ivice, hvala ti na velikoj karijeri!

Ivica Kostelić
Jurica Galoić/Pixsell
15.01.2017.
u 07:00

"Za mene je uvijek bila velika čast boriti se s tobom. Želim ti sve najbolje u novom životu"

Dirljivu poruku Ivici Kosteliću povodom njegova oproštaja od Svjetskog kupa napisao je talijanski skijaš Massimiliano Blardone.

“Ivice, hvala ti na velikoj karijeri. Tvoji uspjesi rezultat su nevjerojatnog talenta i napornog rada. Tvoji rezultati i rad će biti najljepše sjećanje na tebe. Hvala ti na izazovima koje smo si postavljali tijekom zajedničkih 16 godina u Svjetskom kupu. Za mene je uvijek bila velika čast boriti se s tobom. Želim ti sve najbolje u novom životu”.

>> Hvala, profesore! U svakom pogledu bili ste – velikan sporta

Komentara 2

Avatar Germanicus I
Germanicus I
12:33 15.01.2017.

Bogek dragi kad ćeš nama jadnim Slovencima podariti skijaša kao Ivicu ...Sve naše šeprtlje od početka Svjetskog kupa imaju manje pobjeda od njega a Veliki Globus u muškom skijanju je za nas i u narednim stoljećima nedostižan san!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije