Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSVOJILA SREBRO

Blanka Vlašić: Nisam mislila da vrijedim za medalju, ali je Bog bio milostiv

Blanka Vlašić
Foto: Reuters
29.08.2015.
u 14:42

- Svako natjecanje je drugačije i pod drugim okolnostima. Ovo će mi ostati među ljepšim sjećanjima. Ovo mi je pouka da ne odustajem.

Blanka Vlašić sjajnim je nastupom osvojila srebrnu medalju na Svjetskom prvenstvu u Pekingu. Blanka je za medalju morala preskočiti 201 cm nakon čega su potekle i suze radosnice.

- Ovo je Božji dar. Nisam znala da vrijedim za medalju, no Bog je milostiv - rekla je Blanka za HTV.

Ni sama nije očekivala pobjedničko postolje.

- Početak natjecanja nije na ovo ukazivao. Prvi put da nisam uspjela zaspati popodne, uvijek zaspem uoči natjecanja. Bilo je neizvjesno, došla sam ozlijeđena - rekla je Blanka i dodala:

- Nakon 197 sam počela uživati. Htjela sam skok preko dva metra. Na 203 sam osjećala da ga imam, ali mi nedostaje skokova.

Blanka je otkrila kome posvećuje medalju.

- Ovu medalju posvećujem ljudima koji se nikada ne predaju. Posebno je posvećujem malom Anti, on je nećak žene moga brata, on i njegova obitelj se bore (s teškom bolešću op.a.). Medalju posvećujem svoj djeci kao što je Ante. Posvećujem je i gospođi Mariji Klisuri koja je bila moja vjerna navijačica, a nedavno je preminula - rekla je Blanka.

U Pekingu je već jednom osvojila srebro, na Olimpijskim igrama 2008.

- Svako natjecanje je drugačije i pod drugim okolnostima. Ovo će mi ostati među ljepšim sjećanjima. Ovo mi je pouka da ne odustajem.

Pobjedu je proslavila s hrvatskom zastavom u rukama.

- Spavat ću s ovom zastavom - našalila se Blanka.

>> Blanka Vlašić osvojila srebro na Svjetskom prvenstvu!

Komentara 107

Avatar Karl_Habsburg
Karl_Habsburg
14:58 29.08.2015.

Kaže kako će spavati sa zastavom, a crveni novinar naravno veli kako se šali. Vidim, nepojmljivo mu je.

PP
pp
14:59 29.08.2015.

Koji paćenici. Čestitke Blanki. Bravo!

CE
cenzura
15:02 29.08.2015.

Bravo Blanka!!!!! Vjera u Boga, naporni trenizni i silno samoodricanje i sve se može. Još jednom bravo!!! A ovima ispod komunjarama i neprijateljima svega hrvtaskog - kmečite do mile volje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije