Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U GÖTEBORGU

Blanka se vraća sredinom veljače motiviranija nego ikad

Blanka Vlašić
Foto: Tino Jurić/Pixsell
21.12.2013.
u 13:58

Natjecanjima bi se trebala vratiti 15. veljače sljedeće godine na mitingu u Göteborgu. Nakon toga slijedi Prag 25. veljače, te Svjetsko dvoransko prvenstvo u Sopotu, od 7. do 9. ožujka.

Hrvatska atletičarka Blanka Vlašić nakon uspješnog liječenja ozljede Ahilove tetive u klinici u Carlowu vratila se treninzima.

Natjecanjima bi se trebala vratiti 15. veljače sljedeće godine na mitingu u Göteborgu. Nakon toga slijedi Prag 25. veljače, te Svjetsko dvoransko prvenstvo u Sopotu, od 7. do 9. ožujka.

- Raduju me planovi za povratak, ali me još uvijek čeka velik posao u narednim trenažnim ciklusima. Upravo zbog toga razmišljamo samo o drugom dijelu dvoranske sezone. No, ne bojim se. Spremna sam na izazove koji slijede - rekla je Vlašić.

Joško Vlašić također ne krije zadovoljstvo:

- Blanka je motiviranija nego ikad i to ozračje se osjeća na treninzima - rekao je Joško, a prenose službene Blankine stranice.

>> Blanka: Bolovi su nestali, bit ću spremna za EP

Ključne riječi

Komentara 3

KR
kreont
14:22 21.12.2013.

želimo ti da što prije ozdraviš

SA
samazg
15:42 21.12.2013.

Blanka je velika sportašica i veeeeliki čovjek! Hvala Blanka, pogotovo na hrabrom svjedočanstvu svog svjetonazora koji nije popularan u ovoj tzv. liberalnoj i naprednoj nam "slijepoj našoj"....Imala si petlje reći da je brak zajednica muškarca i žene i automatski sisi nestala, mrak te pojeo...ALI, mnogi su umrli da bi život dobili...Sretno!

DU
Deleted user
15:52 21.12.2013.

Jedina i prava nasa sportasica je bila Kostelicka,cura je uzela maksimu,i povukla se na vrjeme,jer u sportu trajes,dok trajes,znaci "nema nateglo me ono,istegla sam ono"ili ides ili padas,i ljudski se povuci na vrjeme,Blanka medjutim pokusava nesto nemoguce,"samo ide da ni je doma",trebala se davno povuci,ostala bih cjenjena,a ovako samo propda sve dublje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije