Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVA POBJEDA

Blanka s preskočena dva metra slavila u Londonu

Blanka Vlašić
Dalibor Urukalovic/PIXSELL
20.07.2014.
u 17:17

- Jako sam sretna što sam prvi dio sezone zaključila skokom preko dva metra. Posebice zato jer sam sve visine skakala iz prvog pokušaja, što daje naslutiti određeni iskorak u tehničkom smislu - rekla je Blanka.

Blanka Vlašić s preskočena dva metra je slavila na mitingu u Londonu čime je izjednačila svoj najbolji rezultat ove sezone.

Blanka je sve visine do dva metra preskočila iz prvog pokušaja nakon čega je napala 202 cm. No, sva tri puta je rušila ljestvicu.

- Jako sam sretna što sam prvi dio sezone zaključila skokom preko dva metra. Posebice zato jer sam sve visine skakala iz prvog pokušaja, što daje naslutiti određeni iskorak u tehničkom smislu. Inače sam danas bila malo sigurnija, što se pokazalo na svakoj visini. Osjećam da ni tih 202 cm nije bilo nedostižno. Izgleda da je ovo pravi put koji trebam slijediti i biti strpljiva. Čestitam svim svojim suparnicama, naročito Beitiji koja me je gurala do dva metra - rekla je Blanka nakon slavlja na improviziranom borilištu Horse Guards Paradea.

Drugo mjesto je sa 196 cm zauzela Španjolka Ruth Beitia, dok je Amerikanka Chaunte Lowe bila treća sa 193 cm.

Bila je ovo posljednja Blankina provjera prije Europskog prvenstva u Zürichu 15. kolovoza.

>> Blanka Vlašić slavila u Glasgowu, Ana Šimić treća

Komentara 2

HL
HV_LAKI102
18:53 20.07.2014.

Svaka cast Branka!......mrak si!!

SI
sinjemore
19:07 20.07.2014.

Blanka draga , cestitke od srca <3

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije