Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROSLAVILA 30. ROĐENDAN

Blanka: S 20 sam bila bezbrižnija, 
ali ne bih se vratila u te godine

Blanka Vlašić
Foto: PA/Pixsell
09.11.2013.
u 08:30

- Nadam se da će biti zanimljiva godina, različita od ove posljednje dvije. Nisam imala neku posebnu rođendansku želju osim one koja se već ustalila, a to je povratak na moje visine - rekla je Blanka.

Gradska gužva, znate ono kad svi jure na posao i nervozno trube. I Blanka Vlašić, jedna od naših najboljih sportašica svih vremena, vratila se tom ritmu. Sretna je i zadovoljna nakon tretmana ahilove tetive u Irskoj i započela je s treninzima.

- Ozbiljno smo se pozabavili mojim zglobom. Udarni val, ležala sam i plakala, nakon tretmana ahilova je prodisala - kazala je Blanka za radio Split.

Petak je ponudio posebnost, proslavu 30. rođendana, ali to Blanku nije poremetilo. Odradila je svoj dio posla.

- Godine donose puno lijepih stvari, više nego što odnose. Dok sam se vozila na trening razmišljala sam kako sam sretna zbog svih trenutaka proteklih godina, kako sam blagoslovljena radi toga. Svako životno razdoblje nosi svoje... Kad mi je bilo dvadeset bila sam bezbrižnija, ali da moram birati ne bih se vratila u te godine. Vjerujem da je najbolje razdoblje preda mnom, skupljala sam iskustvo petnaest godina, sada je vrijeme da to iskoristim. - kaže Blanka.

Ispred nje je nova sezona.

- Nadam se da će biti zanimljiva godina, različita od ove posljednje dvije. Nisam imala neku posebnu rođendansku želju osim one koja se već ustalila, a to je povratak na moje visine. Ne usuđujem se opterećivati nekim velikim željama, idem iz dana u dan, to se za sada pokazalo dobrim. Ne opterećujem se natjecanjima. Ako sve bude o redu razmišljam o ljetu, zima nije neki fokus. Važno je treninge odraditi temljito i da ne bude koraka unatrag - zaključila je Blanka.

>> Blanka započela s pripremama: Irska je bila krucijalna

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije