Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVILA SE

Blanka potvrdila: Nastupit ću na Dijamantnoj ligi u Zürichu

Blanka Vlašić
Igor Kralj/PIXSELL
25.08.2014.
u 11:46

- Naravno da mi je žao što sam propustila Europsko prvenstvo, bila je to dobra prigoda za napraviti velik rezultat, no nisam imala izbora. Na to sam bila prisiljena jer me skakačko koljeno uistinu jako boljelo. Desna ahilova tetiva bila je iziritirana i samo me smetala, no upaljena tetiva lijevog koljena je bila jako bolna - rekla je Blanka.

Blanka Vlašić oporavila se od ozljede ahilove tetive i nastupit će u Zürichu na mitingu Dijamantne lige 28. kolovoza.

- Naravno da mi je žao što sam propustila Europsko prvenstvo, bila je to dobra prigoda za napraviti velik rezultat, no nisam imala izbora. Na to sam bila prisiljena jer me skakačko koljeno uistinu jako boljelo. Desna ahilova tetiva bila je iziritirana i samo me smetala, no upaljena tetiva lijevog koljena je bila jako bolna - rekla je Blanka za svoju službenu stranicu.

Blanka je zbog ozljede otkazala nastup na Europskom prvenstvu u Zürichu pa nije skakala tri tjedna.

- Bit će mi jako zanimljivo vidjeti kako će to izgledati nakon 20 dana bez skakanja. Vjerujem da ipak neće biti većih problema, da ću pronaći tehniku i da se ovaj period neskakanja neće pokazati pogubnim. Stali smo na vrijeme, nismo išli grlom u jagode i uspjeli smo staviti ozljedu pod kontrolu - rekla je Blanka i dodala:

- Naravno, ako u Zürichu sve dobro prođe nadam se nastupiti i na Hanžekovićevom memorijalu u Zagrebu. A onda se nadam i sljedećoj sezoni bez pauza i ozljeda. Znam što mi je činiti da se to uistinu i dogodi i mogu reći da sam nakon svega poprilično zadovoljna.

>> Blanka Vlašić obnovila ozljedu tetive i otkazala nastup na EP!

Komentara 2

DU
Deleted user
13:43 25.08.2014.

dok je dobro plaćeno,brzo se oporavi.čudne neke ozljede.

DI
dinamojavolim1
15:46 25.08.2014.

haha:)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije