Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Legenda

Bernardo Rezende više nije izbornik brazilskih odbojkaša

Bernardo Rezende
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
12.01.2017.
u 00:16

Poznat pod nadimkom Bernardinho Rezende je tijekom svog boravka na klupi četiri puta vodio Brazil do finala Olimpijskih igara, 2004. u Ateni i lani u Rio de Janeiru osvojio je zlato, a 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu srebro

Legendarni izbornik brazilske muške odbojkaške reprezentacije Bernardo Rezende (57) odlučio je napustiti tu dužnost nakon 16 godina koje je obilježio velikim uspjesima.

Poznat pod nadimkom Bernardinho Rezende je tijekom svog boravka na klupi četiri puta vodio Brazil do finala Olimpijskih igara, 2004. u Ateni i lani u Rio de Janeiru osvojio je zlato, a 2008. u Pekingu i 2012. u Londonu srebro.

Usto je osvojio i tri naslova svjetskog prvaka, 2002. 2006. i 2010. godine, te osam naslova pobjednika Svjetske lige.

Prije no što je preuzeo mušku reprezentaciju, Bernardinho je vodio i brazilsku žensku reprezentaciju s kojom je osvojio dvije olimpijske bronce (Atlanta 1996, Sydney 2000), dok je kao igrač osvojio srebro u Los Angelesu 1984.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije