Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tour of Croatia

Belgijac Claeys osvojio četvrtu etapu, Kišerlovski ukupno sedmi

Tour of Croatia, biciklizam
Foto: Duško Marušić/PIXSELL
1/7
25.04.2015.
u 16:17

U nedjelju se vozi posljednja etapa od Sv. Martina na Muri do Zagreba. U ukupnom poretku vodeći je Poljak Maciej Paterski (CCC) koji ima 34 sekunde bolje vrijeme od Slovenca Primoža Rogliča

Dimitri Claeys pobjednik je četvrte etape biciklističke utrke "Tour of Croatia". Belgijac je dionicu od Pule do Umaga dugu 155 kilometara odvozio u vremenu tri sata i 20 minuta. Claeys je u završnom sprintu bio bolji od Bernasa, koji je bio drugi, dok je treće mjesto zauzeo Bille.

- Ovo je veliki uspjeh za našu momčad. Jučer sam se dosta odmorio pa sam danas mogao napasti, rekao je biciklist koji vozi za momčad Willems Veranda's.

U nedjelju se vozi posljednja etapa od Sv. Martina na Muri do Zagreba. U ukupnom poretku vodeći je Poljak Maciej Paterski (CCC) koji ima 34 sekunde bolje vrijeme od Slovenca Primoža Rogliča (Adria Mobil) i 51 sekundu ispred momčadskog kolege i sunarodnjaka Slywestera Szmyda, koji je na trećem mjestu.

Najbolje plasirani hrvatski biciklist je Emanuel Kišerlovski na sedmom mjestu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije