Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetski prvaci

Bandić 'krstio' pobjednički čamac braće Sinković

Sinković, Bandić
07.10.2015.
u 14:50

Braća Sinković započinju novi ciklus priprema, pa tako već 18. listopada kreću na pripreme u Šibenik

Na zagrebačkom jezeru Jarun, ni kiša nije uspjela pokvariti današnju svečanost na kojoj je gradonačelnik grada Zagreba Milan Bandić "krstio" čamac Martina i Valenta Sinkovića, svjetskih veslačkih prvaka u dvojcu na pariće.

A čamac u kojem braća Sinković ne znaju za poraz, prije dvije godine upravo je i donirao Grad Zagreb i gradonačelnik Bandić koji su već tada prepoznali vrijednost i veliki sportski potencijal danas najboljeg veslačkog tandema svijeta.

– Drago mi je da su me braća Sinković pozvala na ovu malu svečanost i što sam imao priliku "krstiti" njihov čamac u kojem redovito pobjeđuju na svim utrkama. Za velike rezultate potrebni su vam i vrhunski uvjeti, a grad Zagreb je prepoznao njihovu vrijednost i drago mi je da su kroz svoje rezultate potvrdili da je ovaj čamac otišao u prave ruke. Ja im samo želim da nastave svoju tradiciju pobjeđivanja i u Riju i zaokruže jednu lijepu sportsku priču koja nas u gradu Zagrebu sve čini sretnim i ponosnima – rekao je Bandić.

Nakon uvjerljivih nastupa ove sezone, titule ukupnih pobjednika Svjetskog kupa, titule svjetskih i državnih prvaka, braća Sinković započinju novi ciklus priprema, pa tako već 18. listopada kreću na pripreme u Šibenik.

– Iznimno smo zahvalni Gradu Zagrebu i gradonačelniku Bandiću što su nam osigurali čamac prije dvije godine. Dosadašnjim rezultatima pokazali smo da je čamac u pravim rukama, a sada se okrećemo prema Riju i nadamo se još boljim rezultatima – rekla su braća Sinković.

>>Braća Sinković: Sada ćemo život posvetiti olimpijskom zlatu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije