Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KATEGORIJA AMAZONKI

Hrvatska ekipno prva na Balkanskom prvenstvu!

Ema Bezik
Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL
04.09.2015.
u 20:04

Balkansko prvenstvo je najzahtjevniji projekt Hrvatskog konjičkog saveza ove godine kada je riječ o odlasku na međunarodne nastupe.

Velik uspjeh ostvarila je hrvatska reprezentacija u preponskom jahanju na Balkanskom prvenstvu u grčkom Portorikasu.

U kategoriji Amazonki Hrvatska je ekipno bila prva, a jahale su Ema Bezik, Sanja Ostović, Tamara Paden i Vernalis Dokuzović. Najzaslužnija za pobjedu bila je mlada Ema Bezik, članica konjičkog kluba Karoca, koja je imala odličan nastup na grlu Up to date.

Balkansko prvenstvo najzahtjevniji je projekt Hrvatskog konjičkog saveza ove godine kada je riječ o odlasku na međunarodne nastupe. Ukupno je u Grčku otputovalo 33 osobe, od kojih 18 jahača. Konji su do Grčke, uz dva stajanja, putovali dva dana specijalnim kamionom s prikolicom koji inače prevozi grla vrlo jake njemačke jahačke reprezentacije.

Natjecanje u Grčkoj završava u nedjelju, 6. rujna.

>> Prvakinje Zagreba: Sulčić, Bezik, Dragičević i Krašovec

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije