Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRŽE OD 9.85?

Asafa Powell stigao u Zagreb: Opet ću napadati Boltov rekord!

Asafa Powell
Foto: Goran Jakus/PIXSELL
1/12
01.09.2015.
u 17:09

– Lani sam vam obećao da ću napadati Boltov rekord mitinga, ali nas vrijeme nije poslužilo, pa nisam bio ni blizu tih 9.85. No, uistinu sam se prošle godine dobro zabavio u Zagrebu i drago mi je što sam opet ovdje – rekao je Powell

Asafa Powell sletio je danas u Zagreb gdje ga 8. rujna na stadionu Mladosti u Zagrebu očekuje nastup na Hanžeku. Powell je stigao sa zlatnom medaljom osvojenom s jamajčanskom štafetom 4x100 na Svjetskom prvenstvu u Pekingu.

– Lani sam vam obećao da ću napadati Boltov rekord mitinga, ali nas vrijeme nije poslužilo, pa nisam bio ni blizu tih 9.85. No, uistinu sam se prošle godine dobro zabavio u Zagrebu i drago mi je što sam opet ovdje. U dobroj sam formi i očekujem brzu utrku u utorak. Kažete da će biti sunčano vrijeme? Odlično. Ne mogu vam, dakako, obećati da ću sigurno srušiti Usainov rekord, ali da ćemo ga žestoko napasti, s rezultatom 9 i nešto, to vam mogu jamčiti! – rekao je Powell koji se dobro sjeća lanjske utrke na Mladosti.

Powell će sutra u 10 sati provjeriti stazu na Mladosti, a društvo će mu praviti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i najbolja svjetska diskašica Sandra Perković.

>> Ne znam hoću li skakati u Zagrebu, tetiva još nije izliječena

Komentara 1

RI
rikavac
18:53 01.09.2015.

Mozes ga napadat dok si ziv al samo napadat al ga srusit neces nikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije