Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
konjiČki sport

Andrija Hrgović brani, a Kristina Grilec napada u trećem kolu Croatia kupa

Konjički sport
07.07.2015.
u 16:35

Hrgović (Sveti Juraj) nije uspio u Osijeku doći do naslova prvaka Hrvatske, ali će barem pokušati s grlom Batida de Coco do treće pobjede u Croatia kupu i Grand-prix seriji.

Nakon brojnih iznenađenja i uzbuđenja na prvenstvu Hrvatske koje se održalo u Osijeku, najbolji hrvatski preponski jahači ovog vikenda će se nadmetati na zagrebačkom Hipodromu. Na rasporedu je treće kolo Croatia kupa, treće kolo Karoca Grand-prix serije i treće kolo Karoca dresurnog kupa. To je ove sezone sedmi preponski i treći dresurni turnir u organizaciji KK Karoca.

Andrija Hrgović (Sveti Juraj) nije uspio u Osijeku doći do naslova prvaka Hrvatske, ali će barem pokušati s grlom Batida de Coco do treće pobjede u Croatia kupu i Grand-prix seriji. Andrija se potpuno oporavio od ozljede nakon što mu je konj pao na nogu.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će reagirati Kristina Grilec, aktualna prvakinja Hrvatske. Naslov koji je osvojila u Osijeku proslavila je u obiteljskoj klijeti, u društvu najboljih prijatelja i jahača.

– Ovo je godina Grileca - netko je viknuo.

Doista, Kristina jaše sve bolje i bolje, a tata Stjepan, inače predsjednik Zagrebačkog konjičkog saveza, istaknuo se sjajnom organizacijom Lipanjskog turnira.

Pitanje je kako će grla izdržati velike vrućine, a sljedeći vikend moglo bi biti pakleno.

– Konjima treba puno osvježenja kada je ovako vruće i treba paziti da ne dobiju toplotni udar - rekao je dr. Stjepan Grilec.

>>Gugić drugi, Hrgović treći

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije