Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brončana visašica

Ana Šimić: Nisam očekivala da ću osvojiti medalju

Ana Šimić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
17.08.2014.
u 20:57

Ana je ubrzo primila i medalju na stadionu u Zürichu, a onda to i proslavila sa svojim stožerom te s cimericom Sandrom Perković

Ana Šimić sjajnim je nastupom na Europskom atletskom prvenstvu osvojila brončanu medalju u skoku u vis. Hrvatska visašica preskočila je 1,99 metara, što je njezin najbolji rezultat u karijeri.

- Jako sam sretna, još pod dojmom onoga što se dogodilo. Nisam očekivala medalju, željela sam samo proći kvalifikacije, jer u njima uvijek imam problema. A nakon što sam ušla u finale znala sam da mogu biti dobra.

Ana je ubrzo primila i medalju na stadionu u Zürichu, a onda to i proslavila sa svojim stožerom te s cimericom Sandrom Perković. U ponedjeljak u 21.15 vraća se u Zagreb s medaljom.

>>Ana i ja smo dobitna kombinacija, vrisnula sam kad je osvojila broncu

Komentara 3

MA
MAKSIMSLATKI
07:19 18.08.2014.

Braaavoooo Ana! Svaka čast!

Avatar morski covik 3
morski covik 3
06:51 18.08.2014.

Bravo Curo!!!! Bronca ka'zlato! Svaka cast! Samo naprijed!

Avatar morski covik 3
morski covik 3
06:51 18.08.2014.

U Hrvatskoj vrijede samo Zene!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije