Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miss sporta Hrvatske

Ana ima sve naslove u rock'n'rollu...

04.07.2015.
u 17:14

Ana Silaj (18) dolazi iz Petrinje i bavi se akrobatskim rock'n'rollom. Sa svojim plesnim partnerom Alenom Mikićem osvojila je sve moguće europske i svjetske naslove u mlađim dobnim kategorijama.

Nastavljamo predstavljanje novih četiriju finalistica ovogodišnjeg izbora Miss sporta Hrvatske. Tko će biti najljepša hrvatska sportašica, znat će se 10. srpnja kada će se održati izbor.

Ana Silaj (18) dolazi iz Petrinje i bavi se akrobatskim rock'n'rollom. Sa svojim plesnim partnerom Alenom Mikićem osvojila je sve moguće europske i svjetske naslove u mlađim dobnim kategorijama. Ove sezone osvojila je svjetske kupove u Sloveniji i Belgiji, u kategoriji seniori B.

Ivona Nemčić (21) dolazi iz Koprivnice i bavi se bikini fitnessom. Lani je upravo iz ovog sporta došla pobjednica izbora Nikolina Klasnetić.

Dorotea Vlatković (18) bavi se atletikom u zagrebačkom klubu Dinamo Zrinjevac, dok Elena Dizdar (17) ove godine predstavlja jedan borilački sport.

>>Atletičarka koja sjajno svira

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije